Menu Sluiten

Populaire Overnachtingsmogelijkheden Aan De Kust

Belgian Coast Hotels, het overkoepelende orgaan van kusthotels franchised door Accor, heeft 9 hotels langs de Belgische Kust van De Panne tot Knokke-Heist.

More info

tags: Advies Overnachten Kust – Bedrijven Overnachten Kust – Expert Overnachten Kust – Hotels Aan Zee – Hotels Kust – 

Wenst u meer info over populaire overnachtingsmogelijkheden aan de kust kijk dan vlug op https://belgiancoasthotels.be | Populaire Overnachtingsmogelijkheden Aan De Kust

De Belgische kust is een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar zee, strand en heerlijk eten. Maar niet alleen voor vakantie, ook voor zakelijke overnachtingen is de kust een geliefde plek. In dit artikel nemen we je mee langs de meest populaire overnachtingsmogelijkheden aan de Belgische kust.

Overnachten aan de Belgische kust

De Belgische kust is ruim 67 kilometer lang en bestaat uit verschillende badplaatsen zoals Knokke, Blankenberge, Oostende en De Panne. Elk van deze plaatsen heeft zijn eigen charme en biedt volop mogelijkheden om te overnachten.

Hotels aan de kust

De meest voor de hand liggende optie voor overnachten aan de Belgische kust zijn de vele hotels. Er is keuze in overvloed, van kleinschalige familiehotels tot luxe resorts. Veel hotels liggen direct aan of vlakbij het strand, waardoor je de zee bijna kunt ruiken vanuit je hotelkamer.

Een goed voorbeeld hiervan is het viersterrenhotel Rubenshof in Oostende. Dit charmante hotel is gevestigd in een statig herenhuis uit 1927 en ligt op slechts 50 meter afstand van de zee. Het hotel biedt comfortabele kamers en suites, een gezellige bar en een uitgebreid ontbijtbuffet. Bovendien is het hotel gelegen in het centrum van Oostende, dus je hebt alle bezienswaardigheden en restaurants binnen handbereik.

Bed & Breakfasts

Voor een meer persoonlijke en knusse ervaring kun je kiezen voor een Bed & Breakfast aan de Belgische kust. Deze accommodaties zijn vaak gevestigd in sfeervolle panden en worden gerund door gastvrije eigenaren. Hier geniet je van een heerlijk ontbijtje en krijg je persoonlijke tips over de omgeving.

Een populaire Bed & Breakfast is B&B Villa Elsa in de badstad De Haan. Deze prachtige villa uit 1930 is omgetoverd tot een charmante B&B met drie kamers en een tuin waar je kunt ontspannen. De ligging is ideaal, op slechts 300 meter van het strand en vlakbij de tramhalte die je naar andere kustplaatsen brengt.

Vakantieparken en campings

Voor wie graag wat meer vrijheid en ruimte heeft tijdens zijn verblijf aan de Belgische kust, zijn er ook verschillende vakantieparken en campings te vinden. Vooral voor gezinnen met kinderen zijn dit populaire opties. Vakantieparken bieden vaak bungalows en chalets aan, terwijl op campings plaats is voor tenten, caravans en campers.

Een mooi voorbeeld van een vakantiepark aan de Belgische kust is Sunparks Oostduinkerke aan zee. Dit park ligt op slechts 1 kilometer van het strand en biedt comfortabele bungalows met alle faciliteiten. Ook zijn er verschillende activiteiten te ondernemen, zoals zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, minigolfen en tennissen.

Appartementen en vakantiehuizen

Voor een langer verblijf aan de kust, bijvoorbeeld tijdens een zakelijke overnachting, kan het huren van een appartement of vakantiehuis een goede optie zijn. Hier heb je meer ruimte en privacy dan in een hotel, maar wel alle gemakken van thuis. Veel appartementen en vakantiehuizen liggen nabij het strand en hebben een prachtig uitzicht op zee.

Een mooie locatie voor een vakantiehuis is het pittoreske dorpje De Haan. Hier vind je bijvoorbeeld Vakantiewoning Ysara, gelegen in een authentieke villa op slechts 100 meter van het strand. Het appartement biedt plaats aan maximaal zes personen en beschikt over een volledig uitgeruste keuken, woonkamer en twee slaapkamers.

Een unieke ervaring: slapen op het strand

Wil je echt iets bijzonders beleven tijdens je verblijf aan de Belgische kust? Dan kun je ervoor kiezen om te slapen op het strand. Zo zijn er verschillende strandhuisjes te huur, zoals Beachhouse Bredene en Kompas Camping Nieuwpoort. Deze strandhuisjes bieden alle comfort en zijn voorzien van een terras waarvandaan je kunt genieten van de zonsondergang.

Conclusie

De Belgische kust heeft voor ieder wat wils als het gaat om overnachtingsmogelijkheden. Of je nu voor een hotel, Bed & Breakfast, vakantiepark, appartement of unieke strandervaring kiest, je zult altijd genieten van de prachtige omgeving en het heerlijke eten. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan één van de vele gezellige badplaatsen tijdens je verblijf aan de Belgische kust!

Referenties


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Populaire overnachtingsmogelijkheden aan de kust

!–StopPubText–>.